By Normann

Enhydrokvarts anheng.

Buy this
  • kr 5 500,00
100% SSL Secure

Dette er et meget spesielt smykke!


Krystallen holdes fast av to tvinger med gjenger (disse er satt fast med to-komponent lim så de ikke skal løsne men er fungerende skruer)

Rammen er rhodinert sølv.

De to faseterte delene som holder krystallen er forgylt sølv.Enhydrokvarts er kvarts med inkludering av flytende væske i form av gass eller kull. Ofte er væsken i steinen veldig gammel.

Boblene er dannet for millioner av år siden da kvarts ble dannet, og denne typen kvarts er sjelden å finne.

Enhydro quarter er et flott verktøy for å jobbe med relasjoner. Det forsterker empati for hverandre. Det får deg til å se visdommen i den andre partens oppfatning av situasjonen. Det hjelper med en positiv utvikling i ditt felles forhold.

Siden vann er elementet i følelser, vil denne steinen hjelpe deg med en betydelig utvikling i helbredelse og med å inneholde følelsene dine fullstendig. Når du jobber med følelser, er det viktig å vite at følelser hjelper deg i en bestemt retning i livet ditt for at du skal oppnå full forståelse og forløsning. Når følelser er spesielt ubehagelige, bør du se det som et tegn på at du er på feil vei. At du må se på retningen din igjen.

Kvarts er en meget beskyttende åndelig stein. Det skaper som et beskyttende energifelt rundt brukeren som forhindrer negativ energi i å komme inn i energifeltet ditt.